Kula'nın kurtuluş etkinliklerinde Özlem Özdil rüzgarı Kula'nın kurtuluş etkinliklerinde Özlem Özdil rüzgarı

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, 26-27 Temmuz Cuma ve Cumartesi günleri Demirköy'de gerçekleştirilecek olan motosiklet tutkunları festivaline tüm halkı davet etti. Festival, Demirköy Tepebaşı mevki Enver Kara mesire alanında düzenlenecek.

Başkan Gün, festivale ilişkin yaptığı açıklamada, "Kıymetli Demirköylü hemşehrilerim; 26-27 Temmuz Cuma ve Cumartesi günleri yapılacak olan motosiklet tutkunları festivaline tüm halkımız davetlidir," ifadelerini kullandı.

Festival programı şu şekilde:

26 Temmuz Cuma akşamı saat 21:00 - 23:00 arasında Grup Beni Anlatma Erdem Çoker ve arkadaşları sahne alacak.

27 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:00 - 23:00 arasında Barış Gülhane performans sergileyecek.

Ayrıca, 27 Temmuz'da düzenlenecek olan Demirköy Motosiklet Festivali kapsamında bilet çekilişiyle çeşitli hediyeler dağıtılacak. Çekilişte dağıtılacak hediyeler arasında 1 adet elektrikli bisiklet, 2 adet dağ bisikleti, 5 adet kask, 3 adet bisiklet kaskı, 2 adet mont, 1 adet dizlik koruma, 3 adet motosiklet eldiveni, 2 adet motosiklet kilidi, Çok sayıda reflektörlü yelek, Çok sayıda baf, Çok sayıda jant temizleyici ve daha birçok sürpriz hediye yer alacak.

Başkan Recep Gün, festivalin Demirköy halkı ve motosiklet tutkunları için keyifli ve eğlenceli geçmesini diledi. Tüm Demirköy halkı, festivalde bir araya gelerek bu coşkulu etkinliğin tadını çıkaracak.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner