Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, PALMET Enerji A.Ş. Gaz Grup Mühendislik ve Planlama Direktörü Eylem Karagöz ve Gaz Grup Satış ve Pazarlama Direktörü ve Mühendislik Müdürü Görkem Örçen'i belediyede ağırladı. Görüşmede, ilçeye kazandırılacak olan doğalgaz projesinin mevcut durumu ele alındı ve çalışmaların kaldığı yerden hızla devam edeceği belirtildi.

Belediye Başkanı Gün, Demirköy'e doğalgaz arzı ve yeni doğalgaz hatları altyapı çalışmalarının PALMET Enerji bünyesinde önümüzdeki günlerde yeniden başlayacağını duyurdu. PALMET Gaz Grup'un, Türkiye genelinde 3 lisans bölgesinde, 2 ilde ve 32 ilçede 1 milyon aboneye hizmet verdiği ve yıllık 6 milyar metreküplük gaz hacmiyle Türkiye'de doğal gaz ticaretinin yaklaşık yüzde 10'unu yönettiği ifade edildi.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Başkan Gün, PALMET Enerji A.Ş.'ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Demirköy'de gerçekleştirilecek çalışmaların hızla tamamlanması için gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı minnettarlığını dile getirdi. Doğalgaz arzı sürecinin ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Gün, bu önemli projenin ilçe için büyük bir kazanç olacağını vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay