Davran Tiyatrosu, Yunus Emre Gümüş'ün kaleminden çıkan ve "Üçü Bir Arada: Erkekler Futbol ve Dahası" adını taşıyan oyunuyla Lüleburgaz'da seyirciyle buluşacak. Bu heyecan verici oyun, Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın gibi deneyimli oyuncuların başrollerini üstlendiği bir yapıma dönüşüyor. Tiyatro severler, 17 Nisan'da Edirne AKM'de ve 18 Nisan'da Lüleburgaz Yıldızları Cahit Irgat Salonu'nda bu müthiş gösteriyi izleme fırsatı bulacaklar. Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın gibi usta oyuncuların performanslarıyla renk kazanan oyun, seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak. Her bir karakterin derinlikli ve etkileyici bir hikayesi bulunuyor ve bu hikayeler, seyircileri oyunun içine çekmeyi başarıyor.

Oyun hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Erkekler Futbol ve Dahası; kadınlar eşitlik ararken aslında erkeklerin de 1-0 gelip başlamadığı hayatla maçımızı ve okulda, işte, kavgada, yatakta; girdiği her maçta skordan skora koşmak zorunda bırakılan erkekliğin türlü hallerini anlatıyor."

Davran Tiyatrosu, bu oyunuyla Lüleburgaz'daki tiyatro severlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Oyunun sahnelediği mekanlar olan Edirne AKM ve Lüleburgaz Yıldızları Cahit Irgat Salonu, sanatseverlerin rahatlıkla erişebileceği noktalarda bulunuyor.

"Üçü Bir Arada: Erkekler Futbol ve Dahası" adlı bu oyun, tiyatro tutkunlarını keyifli bir serüvene davet ediyor. Davran Tiyatrosu'nun bu etkileyici gösterisi, sanat ve eğlence dolu bir akşam geçirmek isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.”

Kiraz Festivalinde Macar Günü de kutlanacak Kiraz Festivalinde Macar Günü de kutlanacak

Haber: Hacı Murat Taner