Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in şehadetlerinin yıl dönümünde anma mesajı yayımladı. Başkan Dağtaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, şehitlerin hatırasını rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Dağtaş, mesajında "Terör örgütü tarafından şehit edilen kahramanlarımız Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik'i şehadetlerinin yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. İyi ki varsınız! Ruhlarınız şâd, makamlarınız cennet-i âli olsun" ifadelerine yer verdi.

Eren Bülbül, 11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka ilçesinde, PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşmüş, onu korumaya çalışan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik de aynı saldırıda şehit olmuştu. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Dağtaş, bu kahramanların anısını yaşatacaklarını ve onların fedakarlıklarının unutulmayacağını vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner