Pınarhisar Belediye Meclisi Yeni Projeyi Onayladı Pınarhisar Belediye Meclisi Yeni Projeyi Onayladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kırklareli Şubesi, 2024-2025 eğitim yılı için çalışmalarına başladı. Şube Başkanı Meriç, kayıt yenileme sürecinde gençlerle bir araya gelerek yeni dönemde neler yapabileceklerini ve projelerin önemini ele aldıklarını açıkladı.

Başkan Meriç, gençlerle bir araya gelmenin heyecan verici olduğunu belirterek, “2024-2025 Eğitim yılı için çalışmalarımıza start verdik. ÇYDD Kırklareli Şubesi olarak. Kayıt yenilemeye gelen gençlerimizle bu dönem için neler yapabiliriz, projelerimizin önemini konuştuk. Kavuşmak paha biçilmez!” ifadelerini kullandı.

ÇYDD Kırklareli Şubesi'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim, sosyal sorumluluk ve gençlerin gelişimine yönelik projelere öncelik vereceğini vurgulayan Meriç, yeni kayıtların başlamasıyla gençlerin şubeye katılımlarının arttığını ve bu dinamizmin dernek çalışmalarına olumlu yansıdığını ifade etti.

Başkan Meriç, bu eğitim yılında da gençlere yönelik çeşitli projeler ve etkinliklerle desteklerini sürdüreceklerini belirterek, ÇYDD Kırklareli Şubesi'nin topluma katkı sağlamaya ve gençlerin geleceğine ışık tutmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner