İl Başkanı Dağtaş, Düğüne Katıldı İl Başkanı Dağtaş, Düğüne Katıldı

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk, Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemli rollerini vurguladı. Çotuk, “Demokrasimizin temel taşlarından biri olan muhtarlarımız, mahalle ve köylerimizde vatandaşlarımızın sesi olmuş, halkla devlet arasında köprü görevi üstlenmiştir” ifadelerini kullandı.

Muhtarların gösterdiği özveri, fedakârlık ve gayret için her birine ayrı ayrı teşekkür eden Çotuk, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dilekleriyle kutladı. Çotuk, mesajında, muhtarların yerel yönetimlerin en yakın temsilcileri olarak toplumun ihtiyaçlarına cevap verme noktasında kritik bir rol oynadığını belirtti.

Hep birlikte güçlü ve daha yaşanabilir bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Çotuk, muhtarların hizmetlerinin değerinin her zaman bilineceğini vurguladı.

Çotuk yaptığı açıklamada “Demokrasimizin temel taşlarından biri olan muhtarlarımız, mahalle ve köylerimizde vatandaşlarımızın sesi olmuş, halkla devlet arasında köprü görevi üstlenmiştir.  Yerel yönetimlerin en yakın temsilcileri olarak gösterdikleri özveri, fedakârlık ve gayret için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.  Hep birlikte, güçlü ve daha yaşanabilir bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay