Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ve milletin bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığı bu büyük günü büyük bir gururla kutladıklarını ifade etti.

"Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılını büyük bir gururla kutluyoruz," diyen Çölgeçen, bu anlamlı günde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bağımsızlık uğruna canlarını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor

Başkan Çölgeçen, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Bu anlamlı günde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu vesileyle, beldemiz halkının ve aziz milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde bulunan tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Yeni nesillere ilham veren, onurlu ve gururlu daha nice 30 Ağustoslar diliyorum.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay