Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İl Başkanı Fatih Çodar, yaklaşan 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde önemli ziyaretlerde bulundu. Çodar, Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Emrah Gültekin ile birlikte Lüleburgaz Anadolu Lisesi Müdürü Tarkan Varyemez ve Fehmi Mutlu Ortaokulu Müdürü Can Çay'ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yeni eğitim-öğretim yılına dair önemli konular masaya yatırıldı. Eğitim-öğretim sürecinin daha verimli ve başarılı bir şekilde yürütülebilmesi adına okul müdürleri ile fikir alışverişinde bulunan Çodar ve Gültekin, Hürriyetçi Eğitim Sen’in eğitim alanındaki hedefleri ve politikaları hakkında da bilgi verdi.

Fatih Çodar, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, “Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Emrah Gültekin ile birlikte değerli üyelerimiz Lüleburgaz Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Tarkan Varyemez’i ve Fehmi Mutlu Ortaokulu Müdürü Sayın Can Çay’ı makamlarında ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde istişarede bulunduk! Misafirperverliklerinden dolayı değerli müdürlerimize çok teşekkür ediyorum!” ifadelerini kullandı.

60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner