Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İl Başkanı Fatih Çodar, kamuoyunu Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaşandığı iddia edilen olaylar hakkında bilgilendirdi. Çodar, iki öğretmenin dilekçeleri üzerine başlayan süreci yakından takip edeceklerini ifade etti.

Çodar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, iddia edilen olayların tarafsız ve şeffaf bir şekilde soruşturulması gerektiğini belirtti. İddiaların doğruluğunun veya yanlışlığının net bir şekilde ortaya çıkarılması ve gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, eğer iddiaların doğruluğu ortaya çıkarsa sorumluların cezalandırılmasını talep etti.

Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli Temsilciliği olarak, konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını ve iddiaların aydınlatılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çodar, öğretmenlerin huzur ve güvenliği için gereken adımların atılmasını ve kamuoyunun süreç hakkında bilgilendirilmesini beklediklerini belirtti.

 Çodar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kamuoyunun dikkatine! Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yaşandığı iddia edilen birtakım olaylar ve iddialar neticesinde iki öğretmenimiz tarafından verilen şikayet dilekçelerinin takipçisiyiz!  Yetkililerden beklentimiz iddiaların tarafsız ve şeffaf bir şekilde, herhangi bir müdahaleye mahal verilmeden soruşturulup konuların aydınlığa çıkarılması; eğer ortada bir kusur varsa sorumluların cezalandırılmasıdır! Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli Temsilciliği olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz!”

Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay