İHH Çocuk Kırklareli ve Genç İHH Kırklareli, çocuklara yönelik düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu kez özel bir sinema etkinliği organize etti. Kırklareli’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar "Yeti Efsanesi" isimli animasyon filmini izleme fırsatı buldu. Sinema salonunda gerçekleştirilen gösterimde, çocuklar hem eğlendi hem de film aracılığıyla dostluk, dayanışma ve cesaret gibi önemli değerleri öğrenme şansı yakaladı.

Gösterim öncesinde, İHH Kırklareli gönüllüleri tarafından çocuklara çeşitli ikramlar dağıtıldı ve etkinlik hakkında bilgilendirme yapıldı. Etkinliğe katılan çocuklar, "Yeti Efsanesi" filmi ile fantastik bir dünyada eğlenceli bir yolculuğa çıkarken, filmde anlatılan hikayeden de derin dersler aldılar.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

İHH Çocuk Kırklareli ve Genç İHH Kırklareli, bu tür etkinliklerle çocukların sosyal gelişimine katkıda bulunmayı, onlara moral ve motivasyon kazandırmayı hedefliyor. Kurum yetkilileri, çocukların yüzünde bir gülümseme oluşturmanın ve onları mutlu etmenin kendileri için en büyük ödül olduğunu belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay