Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz ilçesindeki "Kedi, Köpek ve Gelinciklerin Kimliklendirilmesi ve Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelik" çerçevesinde önemli bir hizmet sunuyor. Teknik personeller tarafından gerçekleştirilen bu hizmet, hayvanların çip takma işlemiyle kimliklendirilmesini ve kayıt altına alınmasını içeriyor. Ayrıca, talep edilmesi durumunda kuduz aşısı da uygulanıyor.

Çip takılarak hayvanların kimliklendirilmesi, kayıp durumunda kolayca bulunabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca, kuduz aşısının uygulanması da hayvanların sağlığının korunması açısından son derece önemli bir adım oluşturuyor.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Lüleburgaz ilçemizde, “Kedi, Köpek ve Gelinciklerin Kimliklendirilmesi ve Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelik” kapsamında; teknik personellerimiz tarafından çip takma işlemi gerçekleştirilmekte olup, talep edildiği takdirde ise Kuduz aşısı da uygulanmaktadır.’’ ifadeleri yer aldı.

Karadeniz alası somon balığının fiyatı düştü, halk ozanları balıklar için mani okudu Karadeniz alası somon balığının fiyatı düştü, halk ozanları balıklar için mani okudu

Haber: Arzu Dursun Atay