Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, ilçenin sevilen ailelerinden Kaynak ve Uğurel ailelerinin kıymetli evlatları Mustafa ve Ferahnur çiftinin nikah törenini gerçekleştirdi. Başkan Çevikbaş, bu anlamlı törende, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, aileleri tebrik etti.

Mustafa ve Ferahnur çiftinin nikah töreni, Kaynarca’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kaynak ve Uğurel ailelerinin değerli evlatları olan çiftin bu mutlu gününde, Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş da nikah memuru olarak yer aldı.

Fransa’da binlerce kişiden hükümet karşıtı gösteri Fransa’da binlerce kişiden hükümet karşıtı gösteri

Başkan Neşe Çevikbaş, çiftin mutluluğunu paylaşarak, onların hayatlarının bu yeni dönemine tanıklık etmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş genç çifti şu sözlerle tebrik etti: “Değerli Kaynak ve Uğurel ailelerinin kıymetli evlatları Mustafa ve Ferahnur çiftinin nikah törenini gerçekleştirdik çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, değerli ailelerini tebrik ediyorum.”

Nikah kıyımı sırasında yaptığı konuşmada, Başkan Çevikbaş sadece çifti değil, ailelerini de tebrik etti. Başkan Çevikbaş, evlilik kurumunun toplumsal değerler açısından ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Çevikbaş, ailelerin evlilik sürecindeki rolüne dikkat çekerek, genç çiftin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdüreceklerine olan inancını dile getirdi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay