Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Hilmiye-Tuncay Sakar ve Yasemin-Esat Durmuş ailelerinin evlatları Simge ve Burak’ın nişan yüzüklerini taktı. Milletvekili Fahri Özkan, törende yaptığı konuşmada, genç çiftin evlilik yolunda attıkları bu önemli adımın hayırlı olmasını diledi.
Milletvekili Özkan, “Hilmiye-Tuncay Sakar ve Yasemin-Esat Durmuş ailelerinin kıymetli evlatları Simge ve Burak’ın nişan yüzüklerini taktık. Sakar ve Durmuş ailelerini kutlar, evlilik yolunda en önemli adımlarını atan değerli evlatlarımız Simge ve Burak’ın bugün yaşadıkları mutluluğun bir ömür sürmesini dilerim. Allah mesut, bahtiyar etsin.” sözleriyle duygularını ifade etti.
Törene katılan davetliler de genç çifte desteklerini ve iyi dileklerini sunarken, gecede mutluluk dolu anlar yaşandı. Sakar ve Durmuş aileleri ise çocuklarının bu özel gününde yanlarında olan Milletvekili Fahri Özkan’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Vekil Özkan, nişan töreninin ardından ailelerle sohbet ederek, genç çiftin geleceği için en iyi temennilerde bulundu.