AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Usta ve Karakaş ailelerinin kıymetli evlatları Dilara & Ahmet çiftinin düğün törenine katılarak bu mutlu günde ailelerin yanında oldu.

Kadın Kolları Başkanı Fatma Merve Durak ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Emine Başaran ile birlikte düğün törenine katılan teşkilat üyeleri, ailelere tebriklerini iletti. Çiftin mutluluğunu paylaşan teşkilat, Dilara ve Ahmet çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Tören boyunca samimi ve sıcak bir atmosferde geçen etkinlikte, teşkilat üyelerinin katılımı aileler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Dilara ve Ahmet çiftine bu özel günlerinde destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

Konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

“Usta, Karakaş ile Durmaz ailelerinin kıymetli evlatları Dilara & Ahmet çiftinin düğün törenlerine; Kadın Kolları Başkanımız Fatma Merve Durak ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Emine Başaran ile birlikte katılım sağladık. Ailelerimizi tebrik ediyor; Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay