Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, ilde üniversite öğrenimi görecek öğrencilerin kayıt sürecinde karşılaşabilecekleri ulaşım ve barınma sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Kırklareli Otogarı’nda bir karşılama standı kurduklarını açıkladı. Karşılama standı, üniversite kayıt süreci boyunca açık kalarak öğrencilere destek verecek.

Başkan Terzi, kurulan bu standın amacının Kırklareli’ye gelen üniversite öğrencilerinin kayıt yerlerine ulaşmalarını kolaylaştırmak ve barınma olanakları hakkında bilgilendirme yapmak olduğunu belirtti.

Karşılama standında görev alan CHP Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Üniversite Komisyonu üyeleri, öğrencileri bilgilendirme ve yönlendirme konusunda aktif rol alıyor. İl Başkanı Bora Terzi, bu çalışmada gönüllü olarak görev yapan tüm parti üyelerine teşekkür ederek, “İlimizde üniversite öğrenimi görecek öğrencilerimize, kayıt yerlerine ulaşım ve barınma olanakları hakkında yardımcı olabilmek için Kırklareli Otogarında karşılama standı kurduk. Karşılama standımız üniversite kayıt süresinin sona ermesine kadar açık kalacaktır. Karşılama standında görev yapan kadın kolları üyelerimize, gençlik kolları üyelerimize ve üniversite komisyonu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin üniversite kayıt süresinin sona ermesine kadar açık kalacak olan karşılama standı, Kırklareli'ye gelen tüm öğrencilerin hizmetinde olacak. CHP Kırklareli İl Başkanlığı, bu tür destekleyici çalışmaların devam edeceğini ve öğrencilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner