Çevikbaş: “Cumhuriyet Halk Partisi 101 Yaşında!” Çevikbaş: “Cumhuriyet Halk Partisi 101 Yaşında!”

CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları, çiftçilerin yaşadığı sorunları ve haklı taleplerini kamuoyuna duyurmak amacıyla önemli bir etkinlik düzenliyor. 14 Haziran Cuma günü saat 15:00'te Hayrabolu Galatasaray Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan "Buğday Mitingi" için tüm vatandaşlar davet ediliyor.

Mitingin ana amacı, çiftçilerin yaşadığı zorlukları ve buğday üretimindeki sıkıntıları kamuoyunun dikkatine sunmak. CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları tarafından yapılan açıklamada, “Tüm vatandaşlarımızı, çiftçimizin haklı feryadını duyurmak için 14 Haziran Cuma Günü saat 15:00’te Hayrabolu Galatasaray Meydanında yapacağımız “Buğday Mitingine” davet ediyoruz. Not: Miting alanına otobüslerle ulaşım sağlanacak olup, sağlanan otobüslerle mitinge gitmek isteyen vatandaşlarımızın İlçe Başkanlıklarımıza müracaat etmeleri rica olunur.” ifadeleri yer aldı.

Çiftçilerin yaşadığı ekonomik zorluklar, üretim maliyetlerinin artması ve satış fiyatlarının düşüklüğü gibi konuların ele alınacağı mitingde, çiftçilerin sesini duyurmak ve çözüm önerileri sunmak amaçlanıyor. Bu önemli etkinliğe tüm vatandaşlar davet edilerek, çiftçilerin yanında olmaları ve onların haklı taleplerine destek vermeleri isteniyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay