Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, S.S. Pınarhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’na katılarak, bölge esnafı ve sanatkarlarıyla buluştu. Genel kurulda yapılan değerlendirmeleri takip eden Başkan Çevikbaş, esnafın sorunlarını dinledi ve yerel ekonominin güçlendirilmesine yönelik iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Genel kurulun ardından Kooperatif Başkanı İbrahim Çobanoğlu ve ekibini tebrik eden Başkan Çevikbaş, esnaf ve sanatkarlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaynarca Belediyesi olarak esnafın yanında olmaya devam edeceklerini belirten Çevikbaş, kooperatiflerin bölge ekonomisine sağladığı katkının büyük olduğunu vurguladı.

Bu bakkalda para değil, dua geçiyor Bu bakkalda para değil, dua geçiyor

Genel kurul toplantısı, esnaf ve sanatkarların görüş alışverişinde bulunması ve kooperatifin geleceğe yönelik planlarının paylaşılması açısından verimli geçti.

Kaynak: Haber Merkezi