Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, önemli bir etkinliğe katılarak, yerel yönetim camiasının önemli isimleriyle bir araya geldi. Başkan Çevikbaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşen, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’nın nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı düğün törenlerine katıldı.

Düğün töreni, Kaynarca’nın yanı sıra çevre ilçelerden gelen çok sayıda davetlinin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, düğün sonrasında yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katıldığı, Nikahlarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı, Avcılar Belediye Başkanı Sayın Utku Caner Çaykara Başkanımızın düğün törenlerine katıldık. Başkanımıza ve kıymetli eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.

Afet Sağlık Grubu Tatbikatı Yapılacak Afet Sağlık Grubu Tatbikatı Yapılacak

Düğün, gelin ve damadın yakın aile üyeleri, arkadaşları ve yerel yöneticilerin katılımıyla gerçekleşti. Davetliler, gelin ve damadın mutluluğuna ortak olmanın yanı sıra, uzun süre birbirleriyle sohbet edip kaynaşma fırsatı buldular.

Başkan Çevikbaş, düğün sonunda genç çifte en içten dilekleriyle mutluluk diledi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay