Lüleburgaz Müftülüğü, Celaliye Köyü'nde askere gidecek gençler için anlamlı bir uğurlama töreni düzenledi. Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen bu özel programda, Lüleburgaz Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay, Celaliye Köyü Camii'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi ve cemaate vaaz verdi.

Namazdan önce, askere gitmeye hazırlanan gençler için dua eden Resül Çay, Mehmetçiklerin vatani görevlerini hayırlı bir şekilde tamamlamaları için Allah'tan niyazda bulundu. Cuma namazının hemen ardından yapılan dualar, köy halkının ve askere gidecek gençlerin ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Muhtarlardan Kaymakam Balaban’a Ziyaret Muhtarlardan Kaymakam Balaban’a Ziyaret

Lüleburgaz Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, “Lüleburgaz Celaliye Köyünde Asker Uğurlama. Lüleburgaz Celaliye Köyünde Cuma namazı öncesi Askere gidecek olan gençlerimiz için Lüleburgaz Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay Celaliye Köyü Camiinde Kur'an-ı Kerim tilaveti, vaazda bulundu. Ezan öncesinde askere gidecek olan kardeşlerimiz için dua etti. Bizde Rabbimden askerlerimize hayırlı teskereler dileriz. Cenab-ı Hakk tüm Mehmetçiğimizi muhafaza eylesin. Ayaklarına taş değdirmesin.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner