Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇEDES Projesi (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) kapsamında düzenlediği koordinasyon toplantısında proje kapsamında atılacak adımları masaya yatırdı. Toplantı, İlçe Şube Müdürü Hakan Ayhan, İlçe Proje Koordinatörü Neyran Çakır, okul müdürleri ve kulüp rehber öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Koleji’nde Minik Eller Jel Mum Tasarladı Bahçeşehir Koleji’nde Minik Eller Jel Mum Tasarladı

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılının proje faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, bu yıl yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sırasında, okullarda öğrencilerin çevre bilincini geliştirmek ve sürdürülebilir bir yaşam kültürü oluşturmak için uygulanacak etkinliklerin detayları konuşuldu.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ÇEDES Projesi kapsamında İlçe koordinasyon toplantımızı İlçe Şube Müdürümüz Sayın Hakan Ayhan'ın, İlçe proje koordinatörü Neyran Çakır’ın, okul müdürlerimizin ve kulüp rehber öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda geçtiğimiz eğitim öğretim yılının proje değerlendirmesini yaparak bu yıl yapılacak faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner