Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Kofçaz tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Kırklareli Fen Lisesi’ni kazanan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Can Altuntaş ve ailesini belediyede misafir etti. Başkan Şenol, Can'ın gösterdiği üstün başarı ile ilçenin ismini duyurmasından duyduğu gururu dile getirerek, öğrenciyi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Başkan Şenol, Can Altuntaş'ın bu büyük başarısının ilçeye umut ve gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Can'ın başarısının, ilçedeki diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacağını belirten Şenol, eğitimdeki bu tür başarıların devamını diledi.

Akdemir, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor Akdemir, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Can Altuntaş, Kırklareli Fen Lisesi’ni kazanarak, ilçenin tarihinde bu başarıyı elde eden ilk öğrenci oldu. Belediye Başkanı Levent Şenol, Can’ın başarısını kutlayarak, “Kofçaz tarihinde ilk kez Kırklareli Fen Lisesi’ni kazanarak bizi gururlandıran ilçemiz Atatürk Ortaokulu öğrencisi Can Altuntaş’ı ve ailesini misafir ettik. İlçemizin ismini gösterdiği üstün başarı ile duyuran öğrencimizi, onu yetiştiren ailesini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner