Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan ve CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Sinan Sağır ile birlikte Büyükkarıştıran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Turgay Beycur ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen heyet, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve yerel sosyal yardımlaşma faaliyetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Özen’den Çevre Temizliği Çağrısı Başkan Özen’den Çevre Temizliği Çağrısı

Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, derneğin belde halkı için gerçekleştirdiği anlamlı çalışmaların önemine dikkat çekerek, “Büyükkarıştıran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Turgay Beycur ve Yönetim Kurulu Üyelerine, nazik ev sahiplikleri ve gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında sosyal yardımlaşmanın güçlendirilmesi ve ihtiyaç sahiplerine daha iyi hizmet sunulabilmesi için yapılabilecek projeler hakkında da görüşüldü. Başkan Çamlıca, bu tür iş birliklerinin beldenin dayanışma ruhunu artırdığını ve yerel yönetim olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner