Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, 2023-2024 eğitim yılı Büyükkarıştıran Belediyesi Umut Oyun Evi öğrencilerinin ve öğretmenlerinin düzenlediği mezuniyet törenine katıldı. Başkan Çamlıca, törende öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim ederek, onların gelecekteki girişimlerinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Çamlıca, yaptığı açıklamada, “2023-2024 Yılı Büyükkarıştıran Belediyesi Umut Oyun Evi öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin düzenlemiş olduğu Mezuniyet Törenine katıldık, karnelerini ve hediyelerini taktim ettik. Bundan sonraki hayatları boyunca yapacakları tüm girişimlerinde ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Evlatlarınıza olan desteklerinizin ve güveninizin devamını temenni ederiz.

Değerli öğretmenlerimizin erdem ve bilgi ile donattığı bir nesli bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiği rehberlik ve ilgi için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Her şey çocuklarımız için!” ifadelerini kullandı.

Mezuniyet töreninde öğrenciler ve aileleri büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadı. Öğrenciler, Başkan Çamlıca'dan aldıkları karne ve hediyelerle gururlanırken, öğretmenler de bir yıllık emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı.

Büyükkarıştıran Belediyesi, çocukların eğitimine ve gelişimine verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Başkan Çamlıca, öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek, ailelerin ve öğretmenlerin desteğinin önemine vurgu yaptı. Mezuniyet töreni, toplu fotoğraf çekimi ve tebriklerle sona erdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner