Çocukları kışa hazırlayın Çocukları kışa hazırlayın

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Vekili Hacer Yerlikaya ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman başkanlığında, Lüleburgaz Devlet Hastanesi yönetim ekibi ve üroloji uzmanlarının katılımıyla 26 Eylül 2024 tarihinde bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, hastanedeki sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli kullanılmasına yönelik yapılan çalışmaların işleyişi ele alındı. Katılımcılar, mevcut süreçlerin geliştirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması üzerine fikir alışverişinde bulunarak, hasta memnuniyetinin artırılmasına yönelik öneriler sundular.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Destek Hizmetleri Başkan Vekili Hacer Yerlikaya ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman Başkanlığında, Lüleburgaz Devlet Hastanesi yönetim ekibi ve üroloji uzmanlarının katılımı ile hizmetin etkin ve verimli kullanılmasına yönelik olarak yapılan çalışmaların işleyişi hakkında yerinde değerlendirme toplantısı 26 Eylül 2024 tarihinde yapılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay