Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Arslan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik önemli bir duyuru yaptı. Arslan, çalışanların çalışma koşullarını geliştirmek ve iyileştirmek amacıyla yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını ve bu projeye tüm çalışanlardan destek beklediklerini belirtti.

Çevikbaş: “Ömür Boyu Mutluluklar” Çevikbaş: “Ömür Boyu Mutluluklar”

Bahadır Arslan, derneğin uzun süredir sağlık ve sosyal hizmet sektöründeki çalışanların koşullarını iyileştirme üzerine çeşitli çalışmalar yaptığını, ancak bu yeni projeyle kapsamlı ve geniş çaplı bir inceleme ve iyileştirme sürecine girdiklerini ifade etti. Yurt içinde ve yurt dışında çalışan tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının koşullarını yerinde incelemek ve bu sorunlara kalıcı çözümler getirmek amacıyla bir ekip oluşturulduğunu açıkladı.

Bu özel ekip, sektördeki işçi ve memur ayrımı gözetmeksizin tüm çalışanların taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit edecek. Arslan, ekibin kısa süre içinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında olacağını ve sorunların hızlıca çözüme kavuşturulması için çalışmalara başlayacağını belirtti. Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Arslan konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Değerli Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları; Sizlerin çalışma koşullarını geliştirmek ve iyileştirmek için yeni bir proje hazırlıyoruz bu projeye destek vermenizi istiyoruz.

Yurt içinde ve yurt dışında çalışan tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının çalışma koşullarını yerinde incelemek ve çözüme kavuşturmak için bir ekip oluşturduk bu ekip en kısa zamanda sizlerin yanınızda olacaktır.

Derneğimizin kapsama alanı işçi, memur tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıdır. Yurt içi ve yurt dışında şubelerinizi açmak için çalışmalarımıza başladık.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay