Pekmez üreticilerinin vazgeçemediği külek sadece Kilis'te üretiliyor Pekmez üreticilerinin vazgeçemediği külek sadece Kilis'te üretiliyor

Büyükkarıştıran Belediyesi, belde genelinde başlattığı altyapı ve yol yapım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşların konforu ve yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan belediye, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi ve Eski İstanbul Caddesi'nde yürüttüğü çalışmalarla önemli mesafe kat etti.

Belediye yetkilileri, “Büyükkarıştıran için en iyisini yapmaya özen gösteriyor, çalışmalarımızı vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla kentimizin dört bir yanında gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi, Eski İstanbul Caddesi yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.” diyerek projelerin kapsamını ve önemini vurguladı.

Yapım çalışmalarıyla, bölgenin ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve yolların daha güvenli ve modern hale getirilmesi hedefleniyor. Belediyenin, beldenin diğer noktalarında da benzer projelere devam edeceği belirtildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay