Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nin kasabada faaliyete geçirdiği El Sanatları Dikiş Nakış ve Ahşap Boyama Kursları sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Serginin açılış törenine Lüleburgaz Halk Eğitim Müdürü Kasım Konak, kurs eğitmenleri Nurhayat Çarıkçı ve Figen Genç de katıldı. Başkan Çamlıca, açılışta yaptığı konuşmada, bu tür eğitim faaliyetlerinin kasabanın kültürel ve sanatsal gelişimine büyük katkı sağladığını belirtti.

Başkan Çamlıca, sergi açılışıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezimizin kasabamızda faaliyete geçirmiş olduğu El Sanatları Dikiş Nakış ve Ahşap Boyama Kurslarımıza ait sergimizin açılışını Lüleburgaz Halk Eğitim Müdürü Sayın Kasım Konak, Kurs Eğitmenlerimiz Sayın Nurhayat Çarıkçı ve Figen Genç eşliğinde hayırlısıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Halkımıza ve beldemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri sergilendi ve katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Dikiş nakış ve ahşap boyama alanında yapılan çalışmalar, ziyaretçilerin ilgisini çekerken, kursiyerler de ürünlerini sergilemekten dolayı gurur duyduklarını ifade ettiler.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay