Yeniden Refah Partisi Gençlik Ziyareti Yeniden Refah Partisi Gençlik Ziyareti

Cumhur İttifakı'nın Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut liderliğinde Vilayet Meydanı'nda büyük iftar buluşması gerçekleştirildi.  Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildi.

İftarın ardından konuşan AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, yoğun katılım gösteren herkese teşekkür ederek, misafirperverliklerinden dolayı esnaflara özel bir vurgu yaptı. Restoranlarında konuklarına en iyi hizmeti sunan esnaflara teşekkür eden Kovankaya, birlik ve dayanışma içinde geçen bu iftar buluşmasının Kırklareli'nin gücünü ve birliğini ortaya koyduğunu ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut'un liderliğinde gerçekleşen bu iftar buluşması, seçim öncesi bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesine vesile oldu. Kovankaya, yaptığı açıklamada, ‘’Büyük İftar buluşmamız. Yoğun katılım gösteren herkese ve misafirlerimizi restoranlarında en iyi şekilde ağırlayan kıymetli esnafımıza sonsuz teşekkürler.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay