Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, “Temiz Mahallem” projesi kapsamında Karacaibrahim Mahallesi'nde mahalle sakinleri, öğrenciler, gençler ve çocuklarla birlikte çevre temizliği çalışması gerçekleştirdi. Başkan Bulut, temizlik konusunda gösterilen hassasiyet ve emeklerden dolayı Karacaibrahim Mahallesi Muhtarı Gülşah Uğurluoğlu ve mahalle sakinlerine teşekkür etti. Ayrıca, projenin bir parçası olarak en temiz mahalle seçilecek bölgeye bir spor sahası kazandırılacağını da hatırlattı.

Başkan Bulut, çevrenin korunması ve sürdürülebilir bir gelecek için vatandaşlara Sıfır Atık Projesi’ne destek olmaları yönünde çağrıda bulundu. Özellikle atıkların doğru ayrıştırılması gerektiğini vurgulayan Bulut, toplanan her 5 litre atık yağın mahalle muhtarlarına iletilmesini istedi. Belediye, bu çevreye duyarlı davranışa karşılık vatandaşlara temizlik setleri armağan edeceğini belirtti.

Derya Bulut, açıklamasında temiz ve sürdürülebilir bir çevre için birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekerek, daha güzel bir Kırklareli için tüm vatandaşları el ele vermeye davet etti.

Başkan Bulut’tan Burgaz’da Tarihi Hamam Ziyareti Başkan Bulut’tan Burgaz’da Tarihi Hamam Ziyareti

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner