YEDAM Elinizi Tutmak İçin Bekliyor YEDAM Elinizi Tutmak İçin Bekliyor

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kent Konseyi'ni ziyaret ederek 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri'nde emeği geçen ekibe teşekkürlerini sundu. Ziyaret sırasında, başarılı bir şekilde gerçekleştirilen şenlikler hakkında memnuniyetini dile getiren Bulut, önümüzdeki yıl düzenlenecek etkinlikler için de değerlendirmelerde bulundu.

Kent Konseyi, Kırklareli Belediyesi ile işbirliği içinde yürüttüğü bu büyük organizasyonun ardından, Başkan Bulut'un nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade etti. Görüşme sırasında, daha geniş katılımlı ve etkileyici bir festival için yeni fikirler ve projeler üzerinde duruldu.

Kırklareli Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada,“Kırklareli Kent Konseyi ve Kırklareli Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri sonrası Kırklareli Belediye Başkanımız Sayın Derya Bulut bugün konseyimizi ziyaret ederek emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür etti, önümüzdeki yıl için değerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay