Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kent Konseyi'nin Kadın Meclisi Seçimli Genel Kurulu’na katıldı. Bulut, burada yaptığı konuşmada, kadınların yerel yönetimlerde ve kent konseylerinde aldığı rolün önemine dikkat çekti. Başkan Bulut, kent sorumluluğunun ortak paydaşları olarak yerel yönetimler ve kent konseylerinin kentin her konuda gelişiminin doğal emekçileri olduğunu belirtti.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Kent Konseyimizin Kadın Meclisi Seçimli Genel Kuruluna katıldık.

Pehlivanköy Pazaryerinde Tartı Denetimi Gerçekleştirildi Pehlivanköy Pazaryerinde Tartı Denetimi Gerçekleştirildi

Her zaman belirttiğim gibi, yerel yönetimler ve kent konseyleri, kent sorumluluğunun ortak paydaşları, kentin her konuda gelişiminin doğal emekçileridir.

Kadınların günümüz dünyasında, yerel yönetimlerde ve kent konseylerinde aldığı rolün önemi çok büyük ve anlamlıdır.

Ben Belediye Başkanınız olarak bu kutsal görevin bilinciyle, kadının yerel yönetimlerde ve kent konseylerinde daha fazla yer alması ve Kırklareli’mizin her yönde faydası ve gelişimi için el birliğiyle, büyük bir şevkle çalışacağımıza inanıyorum. Unutmayalım ki, toplumun yarısını oluşturan kadınların gücü ve bilgeliği, hepimizin geleceğini şekillendirecek en değerli hazinemizdir.

Ve şunu söylemeden edemeyeceğim; kent konseyi başkanı kadın olan bir kentin belediye başkanı olmaktan da çok memnun ve mutluyum.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner