Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, önceki dönem İl Genel Meclis Başkanı, Kırklareli'nin sevilen ismi, emekli öğretmen ve çevre gönüllüsü Aydın Karakoç'a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Karakoç'u ziyaret eden Başkan Bulut, onun bilgi birikimi ve çalışmalarının Kırklareli için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Ziyaret sırasında Başkan Bulut, Karakoç'a Kırklareli halkının sevgisini ve desteğini iletti. Karakoç'un Kırklareli'nde çevre bilinci ve toplumsal çalışmalar konusunda önemli katkılar sunduğunu belirten Başkan Bulut, onun en kısa sürede sağlığına kavuşarak tekrar şehrin sosyal yaşamında yer almasını temenni etti.

Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediye Başkanımız Derya Bulut, önceki dönem İl Genel Meclis Başkanı, Kırklareli'nin sevilen ismi, emekli öğretmen ve çevre gönüllüsü Aydın Karakoç'a tedavi gördüğü Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Onun bilgi birikimi ve çalışmalarının, Kırklareli için adeta bir mihenk taşı olduğunu ifade eden Başkan Bulut, Karakoç'a acil şifalar dileyerek, kendisini en kısa sürede yeniden şehrin aktif yaşamının içinde görmek istediklerini belirtti.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay