Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, “Temiz Mahallemprojesi kapsamında Karakaş Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle birlikte çevre temizliği çalışması yaptı. Etkinlikte Başkan Bulut, çevre duyarlılığı gösteren mahalle sakinlerine ve Karakaş Mahallesi Muhtarı Esra Mağıltaş’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Gün, Araf Ömer’in Sünnetine Katıldı Başkan Gün, Araf Ömer’in Sünnetine Katıldı

Bulut, projeyle en temiz mahalle seçilecek bölgeye bir spor sahası kazandırılacağı müjdesini yineleyerek, çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmanın önemine dikkat çekti. Ayrıca, Sıfır Atık Projesi çerçevesinde mahalle sakinlerinden atıklarını doğru şekilde ayrıştırarak ilgili birimlere teslim etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

Başkan Bulut, "Temiz Mahallem”projemiz kapsamında bugün, Karakaş Mahallemizde idik. Mahalle sakinlerimizle, hep birlikte çevre temizliği çalışması gerçekleştirdik. Başta muhtarımız Esra Mağıltaş’a ve tüm Karakaş Mahallesi sakinlerine, gösterdikleri hassasiyet ve emekleri için çok teşekkür ediyor, projemiz kapsamında en temiz mahalle seçilecek mahalleye bir spor sahası kazandıracağımızı, buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Değerli hemşehrilerim, Ayrıca, Sıfır Atık Projesi kapsamında çevremizi korumak adına atıklarımızı doğru bir şekilde ayrıştırarak ilgili birimlere teslim etmenizi sizlerden önemle rica ediyorum. Özellikle, topladığınız her 5 litre atık yağı muhtarlarımıza iletmenizi istiyorum. Belediyemiz, bu duyarlı davranışınıza karşılık olarak sizlere temizlik setleri armağan edecektir. Gelin hep birlikte, daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre, daha güzel bir Kırklareli için el ele verelim.” diyerek çevre bilincini yayma konusunda çağrıda bulundu.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay