3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali'ne muhteşem final 3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali'ne muhteşem final

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kofçaz ilçesine bağlı Topçu Baba Köyü’nde gerçekleştirilen Geleneksel "Topçu Baba’yı Anma Etkinliği"ne katıldı. Bölgenin en önemli buluşması olarak kabul edilen ve Türkiye’nin dört bir yanından misafir ağırlayan bu etkinlik, Alevi Bektaşi kültürünün önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

Başkan Bulut, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Topçu Baba’yı Anma Etkinliği’ne katkı koyan, emek ve gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler, kültürel değerlerimizin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıyor. Burada edilen duaların kabul olmasını diliyorum," ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılımın yoğun olduğu gözlemlenirken, Başkan Bulut’un bu önemli buluşmada yer alması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Topçu Baba’yı Anma Etkinliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da barış, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner