Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Okçuluk Erkek Milli Takımımızı içtenlikle kutladı. Başkan Bulut, “Çin'i 6-2 mağlup ederek bronz madalya kazanan Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış'tan oluşan Okçuluk Erkek Milli Takımımızı gönülden kutluyorum,” diyerek sporcuların bu önemli başarılarını vurguladı.

Başkan Bulut, sporcularımızın zorlu antrenman süreçlerinden geçerek bu büyük başarıyı elde ettiklerini, bunun da genç sporcular için ilham verici bir örnek teşkil ettiğini belirtti. Özellikle Mete Gazoz'un, daha önceki başarılarına bir yenisini ekleyerek Türkiye'yi bir kez daha gururlandırdığını ifade eden Bulut, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış'ın da aynı şekilde milli takımın başarısına büyük katkı sağladığını söyledi.

Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Derya Bulut, bu tür uluslararası başarıların sadece sporcularımızın değil, tüm ülkenin gurur kaynağı olduğunu belirterek, gençlerin spora olan ilgisinin artırılması ve daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner