AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla ve İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem ile birlikte Spor Toto Başkanı Mehmet Ata Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Kırklareli’nin ilçelerinde sporun gelişimi, gençlerin daha iyi imkanlara kavuşması ve spor alanındaki yatırımların artırılması konuları ele alındı. Stadyumlar, spor kompleksleri, tesis iyileştirmeleri ve amatör kulüplere sağlanacak destekler gibi birçok önemli başlık üzerine verimli değerlendirmeler yapıldı.

At sırtında İspanya'dan hacca gidiyorlar At sırtında İspanya'dan hacca gidiyorlar

Milletvekili Sarıçam, ilçelerde spor altyapısının güçlendirilmesi adına önemli adımlar atılacağını belirterek, Spor Toto Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e misafirperverliği ve ilçelere sağlayacağı katkılar için teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi