Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Uzunköprü Süleyman Şefik Öztürk Huzurevi sakinlerini ağırladıkları ve dostluk dolu anlara sahne olan Bocce turnuvası hakkında açıklamalarda bulundu. Özbaş, "Güzel bir günün ardından. Spor bahane, dostluk şahane. Uzunköprü Süleyman Şefik Öztürk Huzurevi’nden gelen değerli büyüklerimizi ilimizde misafir etmekten onur duyduk. 60 yaş üstü yetişkinler Bocce turnuvasında kazanan dostluk oldu." dedi.

Etkinlikte huzurevi sakinleri, 60 yaş üstü yetişkinler Bocce turnuvasında kıyasıya yarışırken, turnuva sonunda tüm katılımcılar dostluk ve dayanışma duygularını pekiştirdi. Özbaş, huzurevi sakinlerinin sosyal hayata katılımını artırmak ve onların moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla bu tür etkinliklerin önemini vurguladı.

Yükümlülere Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi Yükümlülere Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi

Turnuva sırasında ve sonrasında katılımcılar birbirleriyle sohbet ederek güzel vakit geçirdi. Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, huzurevi sakinlerinin memnuniyetini sağlamak ve onların hayat kalitesini yükseltmek için benzer etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay