Biz Bize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümünde anlamlı bir anma etkinliği gerçekleştirdi. Dernek yönetimi, Lüleburgaz Şehitliğini ziyaret ederek, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

Ziyaret sırasında şehitlerimizin ruhuna dualar okunurken, şehitlerin hayrına su ikramı yapıldı. Dernek tarafından yapılan açıklamada, ‘’15 Temmuz Tarihi Direnişi'nin 8. yılında ilçe şehitliğimizi ziyaret edip, şehitlerimizin hayrına su ikram edip dualarda bulunduk. Rabbim bu aziz millete bir daha böyle acılar yaşatmasın.’’ ifadeleri yer aldı.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Etkinliğe katılanlar, şehitlerimizin mezarları başında dualar ederek, şehit ailelerine destek mesajları verdi. Anma programı, duygusal anlara sahne oldu. Katılımcılar, şehitlerimizin aziz hatıralarını yad ederek, onların fedakarlıklarını ve kahramanlıklarını bir kez daha hatırlama fırsatı buldu. Program, "Rabbim bu aziz millete bir daha böyle acılar yaşatmasın" temennisiyle sona erdi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay