Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi (LYBA), bu yılın ilk 6 ayında dünyanın farklı noktalarından gelen çok sayıda gezgini ağırladı. Lüleburgaz Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ‘’Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi (LYBA), bu yılın ilk 6 ayında dünyanın farklı noktalarından çok sayıda gezgini ağırladı. Sadece 6 ayda Almanya’dan Pakistan’a Şili’den Çin’e 20 ülkeden 128 gezgin burada konakladı.’’ ifadelerine yer verildi.

Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi, bisiklet tutkunları için sunduğu eşsiz olanaklar ve konaklama imkanlarıyla dünya çapında ilgi görmeye devam ediyor. Akademi, bisiklet sporuna gönül veren gezginlerin uğrak noktası haline geldi. Sadece 6 ayda Almanya, Pakistan, Şili, Çin ve daha birçok ülkeden gelen 128 gezgin, LYBA'nın misafiri oldu.

Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Gezginler, akademinin sunduğu bisiklet parkurlarını keşfederken, aynı zamanda Lüleburgaz'ın doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini de yakından tanıma fırsatı buldu. Akademinin sağladığı konforlu konaklama imkanları ve bisiklet dostu ortam, gezginlerin Lüleburgaz'ı tercih etmesinde önemli bir rol oynadı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner