Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, çevre duyarlılığını artırmak ve doğanın korunmasına katkı sağlamak amacıyla "Benim Ormanım Kampanyası"na destek verdi. Okulun öğrencileri, doğaya atılan cam, plastik, kağıt gibi atıkların orman yangınlarına ve doğal yaşamın bozulmasına yol açtığının bilincinde olarak, ormanların temizlenmesi ve korunması için bir araya geldi.

Kampanya kapsamında öğrenciler, toplumun bilinçlenmesi ve doğanın korunması adına önemli bir adım attılar. Her yıl seyahat halindeki araçlardan atılan, rüzgarlarla ormana sürüklenen ve piknik gibi etkinlikler sonrası doğaya karışan atıkları toplamak için harekete geçtiler. Öğrenciler, bu etkinlikle sadece atıkları temizlemekle kalmayıp, aynı zamanda çevre bilincinin artırılmasına ve doğal yaşamın korunmasına da katkı sağladılar.

Snapinsta.app 441603212 273366105768715 3415757670301548684 N 1080

Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, gerçekleştirdikleri bu anlamlı etkinlikle çevre bilinci ve sorumluluğu konusunda örnek bir davranış sergilediler. Ormanların temizlenmesine ve doğal yaşamın korunmasına yönelik duyarlılıklarıyla, çevrelerindeki insanlara ve doğaya olan sorumluluklarını bir kez daha gösterdiler. 

 Haber: H. Murat Taner