Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen ve belediyelerle sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğini artırmayı hedefleyen “Belediyeler ile Sivil Toplum Kuruluşları Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında gerçekleştirilen “Kırklareli Belediyesi Programı”na katıldı.

Kayıp genç kadını polis memuru buldu Kayıp genç kadını polis memuru buldu

Programda konuşan Başkan Bulut, toplantının Kırklareli'de gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediyeler ile sivil toplum kuruluşları arasında süregelen iş birliklerinin önemine değindi. Ortak projelerin planlanması, mevcut çalışmaların değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik stratejilerin masaya yatırıldığı toplantının oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Başkan Bulut, “Sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliğini güçlendirmek ve ortak projeler üretmek için çok faydalı olacağına inandığım bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi