Lüleburgaz Belediyesi, kente kazandırılan yeni halı saha ve yanındaki yürüyüş parkurunun tahrip edilmesi üzerine, vatandaşlara kamu mallarını koruma çağrısında bulundu. Sabah saatlerinde tespit edilen vandallık olayı sonrası, belediye yetkilileri kamera kayıtlarını incelemeye başladı.

Lüleburgaz Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Henüz geçtiğimiz aylarda kentimize kazandırdığımız halı sahamızın yanındaki yürüyüş parkurunu bu sabah böyle bulduk. Kamera kayıtlarını inceliyoruz. Ancak benzer durumlarda kamu malına zarar verenleri daha hızlı tespit edebilmemiz için 4445539 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz" denildi.

Vatandaşların duyarlılığına büyük önem verdiklerini belirten belediye yetkilileri, kamusal alanların korunması ve vandallık olaylarının önlenmesi için toplumsal bilincin artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Muhtarlardan Kaymakam Balaban’a Ziyaret Muhtarlardan Kaymakam Balaban’a Ziyaret

Lüleburgaz Belediyesi, olayın fail ya da faillerinin tespit edilmesi ve gerekli işlemlerin yapılması için çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlardan benzer durumlarla karşılaştıklarında belediye ile iletişime geçmelerini rica etti. Ayrıca, bu tür olayların yaşanmaması için halkın kamu mallarını sahiplenmesi ve koruma bilinciyle hareket etmesi gerektiği belirtildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay