Evrensekiz Belediyesi, 25. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür Festivali'ne katılım sağladı. Belediye Başkanı Birol Özbay, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen ve Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık ile birlikte bu önemli etkinlikte yer aldı.

Evrensekiz Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Sn. Birol Özbay, Vize Belediye Başkanı Sn. Ercan Özalp, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Sn. Ertuğrul Çamlıca, Kıyıköy Belediye Başkanı Sn. İsmail Özen ve Alpullu Belediye Başkanı Sn. Orhan Saltık ile birlikte İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 25. Uluslararası Kültür Festivaline katılım sağlamışlardır,” denildi. Bu katılım, bölge belediyeleri arasındaki işbirliği ve dayanışmanın güzel bir örneği olarak değerlendirildi.

Festival süresince gerçekleştirilen etkinliklerde, sanatçılar performans sergiledi ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Sergiler, konserler ve atölye çalışmaları gibi çeşitli etkinlikler, sanatseverlere geniş bir yelpazede deneyimler sunarak kültürel zenginliği gözler önüne serdi.

Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay