Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramis Özgen’i ziyaret ederek, kooperatifin çalışmaları ve bölgedeki tarımsal faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında, bölgenin tarımsal üretim kapasitesinin artırılması ve çiftçilerin karşılaştığı sorunların çözümüne yönelik öneriler ele alındı. Başkan Martin, Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin bölge tarımına yaptığı katkılardan övgüyle bahsederek, yerel yönetimlerin tarımsal kalkınmadaki önemine vurgu yaptı.

Kooperatif Başkanı Ramis Özgen, Ediz Martin’in bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kooperatifin çiftçilere sunduğu destekler ve sürdürülen projeler hakkında bilgi verdi. Özgen, kooperatifin üreticilere sağladığı katkıların daha da artması için yerel yönetimlerle işbirliğinin önemine değindi.

Ziyaretin ardından S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada, “Uzunköprü Belediye Başkanı Sayın Ediz Martin, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ramis Özgen’i ziyaret etmiştir. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı.

Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay