Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kırklareli Şube Başkanı Erdem Erdin, 5 Eylül 2023 tarihinde Kırklareli'nin Demirköy ilçesindeki Sisli Vadi Bungalov Evleri'nde meydana gelen sel felaketine ilişkin açıklamada bulundu. Sel felaketi sonucunda 6 vatandaşın hayatını kaybettiği belirtilirken, Erdin, Kırklareli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davayı Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Kırklareli, Lüleburgaz ve Çorlu şubeleri olarak yakından takip ettiklerini ifade etti.

Erdin, yaşanan trajik olayda hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileklerini iletti. Ayrıca, adaletin yerini bulmasını umduğunu ve benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirtti.

Başkan Erdin konuyla ilgili şunları söyledi:

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

“5 Eylül 2023 tarihinde Demirköy ilçesindeki Sisli Vadi Bungalov Evlerinde yaşanan sel felaketi sonucunda 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği üzücü olayda, Kırklareli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davayı Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli, Lüleburgaz ve Çorlu şubeleri olarak takip ediyoruz. Bu trajik olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Umarım adalet yerini bulur ve böyle bir felaketin tekrar yaşanmaması için gerekli önlemler alınır.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay