Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Eksun Gıda Tarım A.Ş. Fabrika Müdürü Ahmet Var, İdari İşler Müdürü Adem Dere ve Şantiye Müdürü Oktay Doğan'ı ziyaret etti. Yapılan ziyaret sırasında, Babaeski’de gerçekleştirilecek yatırım projeleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor

Başkan Fırat Yayla, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Eksun Gıda Tarım A.Ş. Fabrika Müdürü Ahmet Var, İdari İşler Müdürü Adem Dere ile Babaeskimizde yapılacak yatırım ile ilgili Şantiye Müdürü Oktay Doğan ziyaretimizde bulundular. Babaeskimizde yapılacak yatırımlar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.

İlçemize yatırım yapacak, taş üstüne taş koyacak tüm yatırımcılarımızın her zaman yanındayız ve onlara destek olmaya devam edeceğiz. Babaeskili evlatlarımız, gençlerimiz yapılacak yatırımlar sayesinde çevre il, ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklar. Kendi doğdukları, büyüdükleri ilçelerinde çalışmaya başlayacaklar.’’ dedi.

Bu yeni yatırımlar sayesinde ilçede iş imkanlarının artması ve gençlerin kendi memleketlerinde istihdam edilmesi bekleniyor. Belediye Başkanı Fırat Yayla’nın, yatırımcılara gösterdiği bu destek, Babaeski’nin ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacak.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner