Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, İl Genel Meclis Üyesi Yasin Kahraman ile birlikte Trakya Birlik Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbıç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman ve Genel Müdür Hakan Çalen ile bir araya geldiler.

Başkan Yayla, Trakya Birlik yetkililerine misafirperverliklerinden, destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yayla, "Trakya Birlik Genel Müdürlüğünü İl Genel Meclis Üyemiz Yasin Kahraman ile ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden, destek ve katkılarından dolayı Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbıç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman ve Genel Müdür Hakan Çalen’e teşekkür ederiz." dedi.

Ziyaret sırasında, Trakya Birlik'in bölgeye sağladığı katkılar ve gelecekteki işbirliği olanakları üzerine verimli görüşmeler yapıldı. Başkan Yayla, Trakya Birlik'in bölgedeki tarım ve sanayi sektörüne olan desteğinin önemli olduğunu vurguladı ve bu tür işbirliklerinin Babaeski ve çevresine büyük katkı sağladığını belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay