Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, ilçenin önemli projelerini gündeme taşıdı. Başkan Yayla, ilçedeki eski Tren İstasyon Binası’nın restorasyonu ve çevre düzenlemesi ile ilgili projeleri, ayrıca ilçeye yapılacak diğer yatırımlara dair destek taleplerini TCDD 1. Bölge Müdürü Necmettin Acar ile görüştü.

Nazife Şandır, Hayatını Kaybetti Nazife Şandır, Hayatını Kaybetti

Görüşmenin ardından Başkan Yayla, TCDD 1. Bölge Müdürlüğü’nün misafirperverliğine teşekkür ederek, ilçenin gelişimine sağlanan katkılardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. İşbirliğinin devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Yayla, olumlu yaklaşımları için Müdür Acar’a teşekkür etti.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada, “Babaeski Belediye Başkanı olarak, TCDD 1. Bölge Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretin nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemizdeki eski Tren İstasyon Binası ve çevre düzenlemesi ile ilgili projelerimizin yanı sıra, diğer yatırım projelerini, destek taleplerimizi görüşme fırsatı bulduk. Misafirperverlikleri ve ilçemizin gelişimine katkı sağlama konusundaki olumlu yaklaşımları için TCDD 1. Bölge Müdürü Sayın Necmettin Acar’a tekrar teşekkür eder, işbirliğimizin devamını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner