Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, ilimize yeni atanan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hatice Özdemir’e, İl Genel Meclis Üyesi Yasin Kahraman, Başkan Yardımcıları İlyas Gül, Nevzat Acar ve Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Başkan Yayla, Babaeski’nin çevre ve şehircilik konularındaki gelişiminden bahsederek, iklim değişikliğiyle mücadelede iş birliği yapma temennilerini dile getirdi. Yayla, “Babaeski Belediyesi olarak çevreye duyarlı projelerimizi paylaştık ve uyum içerisinde çalışarak, bölgemizin sürdürülebilir geleceği için önemli adımlar atacağımıza inancımızı vurguladık.” dedi.

Başkan Yayla ayrıca, Babaeski Belediyesi’nin çevreye ve sürdürülebilirliğe yönelik yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi. Çevre ve şehircilik konularında daha ileri adımlar atılması ve iş birliğinin artırılması yönünde görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Başkan Yayla, İl Müdürü Hatice Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi ve birlikte önemli projelere imza atacaklarına inandığını belirtti.

Bilinenin aksine siyah ve yeşil zeytin ağaçları ayrı değil Bilinenin aksine siyah ve yeşil zeytin ağaçları ayrı değil

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay