Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla ilçede görev yapan mali müşavirler ve muhasebecilerle iftar programında bir araya geldi. İftara, Kaymakam Tamer Orhan ve değerli katılımcılar da eşlik etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı sonrasında açıklama yapan Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Muhasebeciler Haftası dolayısıyla ilçemizde görev yapan değerli mali müşavirlerimiz ve değerli muhasebecilerimizle, Kaymakamımız Sayın Tamer Orhan ve kıymetli hazirun ile iftar programımızda bir araya geldik. Ekonominin temel taşlarından biri olan muhasebecilerimizin özverili çalışmalarını takdir ediyor, kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde nice Ramazan sofralarında buluşmak dileğiyle.”

AK Parti Teşkilatından Doğruer’e Ziyaret AK Parti Teşkilatından Doğruer’e Ziyaret

Kaynak: Haber Merkezi